AnatoliaBazaars Hakkında

19-05-2024 23:33
AnatoliaBazaars Hakkında

AntoliaBazaars.com'un hikayesi, iş yönetimi ve yenilenebilir enerji alanlarında 26 yılı aşkın tecrübeye sahip bir yönetim ekibi ile, 20 yıl önce ülkemizin ilk organik mağazasını açan ve hizmet sektöründe onlarca başarılı projeye imza atmış bir ekip tarafından yaratıldı. Ayrıca pazarlama, finans, hukuk, marka tescil ve muhasebe alanlarında uzman bir danışman ekip de AnatoliaBazaars.com'a destek veriyor.

 
Günümüzde insanların geleneksel yöntemlerle üretilmiş, doğal, sağlıklı ve güvenilir gıdaya, uygun fiyatlarla ulaşması oldukça zor. Zincir marketlerin sundukları ile yetinmeden, herkesin sağlıklı, doğal gıda ve güvenilir ürünlere kolayca ulaşacakları bir platform olmak için yola çıktık. AnatoliaBazaars.com olarak Anadolumuzun değişik yörelerinden kadın dernekleri ve kooperatifler ile işbirlikleri yaparak, yöresel ürün, lezzetler ve coğrafi işaretli diğer ürünleri de gönül rahatlığı ile pazarlayabilecekleri bir çatı platform olmayı hedefledik.
 
AnatoliaBazaars.com'u ailenizin gıda ve diğer ihtiyaçlarını güvenle temin edeceğiniz en iyi e-ticaret platformu olarak görüyoruz.  
 
Misyonumuz: Sağlıklı gıda ve kaliteli ürünlere ulaşmak herkesin hakkıdır.
 
ÜRÜN VE ÜRETİM SÜRECİ: AnatoliaBazaars.com ürün tedariklerini, üretim koşulları, fiyat kıyaslaması ve tüketici değerlendirmelerini dikkate alarak doğrudan yerel üretici ve özellikle deprem bölgesindeki kadın dernek ve kooperatiflerin sağlıyor. Türkiye genelindeki diğer kadın üreticilerimiz ile de iş birlikleri yaparak, onlara ambalaj tedariği, lojistik, fuar organizasyonu, eğitim, e-ihracah ve hukuki konularda çeşitli destekler veriyoruz ve sosyal sorumluluk projelerini teşvik ediyoruz.
 
 İşimize yaklaşımımızı bir kaç cümle ile ifade edecek olursak:
• Toplumun her ferdine saygılı ve değer vererek yaklaşırız

• Problemin değil, çözümün tarafıyız

• Ayrıntılı düşünür, yalın uygularız

• Sahiplenir ve ekstra efor gösteririz

• Gerektiğinde karşı çıkar, ortak faydayı destekleriz

• Verileri doğru okur ve kaynakları verimli kullanırız
 
AnatoliaBazaars.com'u Neden Tercih Etmelisiniz?

* 2004 yılında Bursa'da, bebek kıyafet ve oyuncaklarının yanı sıra her türlü organik ürünün temin edilebildiği ülkemizin ilk organik ürün satış mağazalarından 'İkibaşak'ı hizmete açmakla başlayan 10 yılların tecrübesiyle yapılan tercihlerden yararlanırsınız.
* Geleneksel yöntemlerle üretilen, doğal, sağlıklı ve güvenilir ürünlere kolaylıkla ulaşırsınız.
* Doğal, yöresel, iyi tarım ve/veya organik üretim yapan küçük üreticileri, mandıraları, özellikle kadın girişimleri ve kooperatifleri desteklersiniz.
* Sürdürülebilir tarım, gıda ve hayvancılık projelerinin yaygınlaşmasına katkı sunarsınız.

* Üretici ve son tüketicinin sağlıklı, mutlu ve aynı zamanda kazançlı olduğu bir paylaşım ekosisteminin değerli bir üyesi olursunuz.
 
Sizleri AnatoliaBazaars'ın elvan elvan dünyasına davet ediyoruz!

Sevgi ve saygılarımızla,
 

Kemal & Umut
AnatoliaBazaars.Com kurucu ortakları
 
 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.